Kategorier

REELIGHT SL120 POWER BAGLYGTE UDEN MAGNET

0 anmeldelser  0 anmeldelser  |  
Fabrikant: REELIGHT
Varenummer: RE101-29
Lagerstatus:
På lager
Kr. 199,95 Kr. 99,95

Beskrivelse

RESTSALG - FORBEHOLD FOR UDSOLGTSL120 BLINK BACKUP BAGLYGTE

BLINKER MENS DU CYKLER OG FORTSÆTTER EFTER STANDSNING

(ekskl. beslag og magnet)

SL100 serien er vores bedstsælgende magnetcykellygte – den er lille og innovativ med skarpt lys, der sikrer, du altid er synlig i trafikken. Aalborg Universitet og Odense lavede i 2004-2005 et stort forsøg, der havde til formål at undersøge om montering af kørelys på cykler ville påvirke cyklisternes trafiksikkerhed og tryghed. Halvdelen af cyklisterne cyklede med SL100 og den anden halvdel kørte med lys og lygter, som de plejede. Forsøget beviste at kørelys til cykler kan reducerer uheld med 32 % og at det øger cyklisterne tryghed med 85 %. Forsøget var med at ændre lovgivningen i Danmark således at blinkende lygter i 2005 blev lovligt.

Montering af cykellygten er simpel og hurtig. Lygten monteret på navnet og passer på alle cykler med v-bremser og fodbremser. Cykler med rulle- eller skive bremser bør benytte Reelight SL200 cykellygter.
Lysstyrken svarer til en almindelig batterilygte der har friske batterier.
Cykellygten laver sin egen miljøvenlige induktionsstrøm ved hjælp af en spole i lygten og magneter på cyklens eger – helt uden brug af batterier. Cykellygten er fastmonteret, så du glemmer aldrig lyset og den lyser altid og gør dig ekstra sikker i trafikken – både dag og nat.

Med magnetlygter oplever du ingen flade batterier, ingen glemte lygter, ingen modstand når du cykler – men blot altid lys – altid sikker.

Cykellygten er godkendt efter de nye lovkrav 1. november 2012.
Model
Varemærke REELIGHT

Anmeldelser (0)

 

Skriv en anmeldelse

 

Bemærk: HTML oversættes ikke!
Dårlig           God