Om os

Lidt om Schaufuss Cykler

Det hele startede i en lille garage i Nisset, lidt uden for Silkeborg d. 10. november 1991.

Det første år blev der solgt ca. 200 cykler siden da er det gået ekstremt stærkt. I dag sælger vi ca. 2000 cykler fordelt i silkeborg og via vores hjemmeside også til resten af landet. En stor del af internetsalget går til sjælland.

I vores tid på nettet har vi haft den fornøjelse at sende cykler så langt væk som Sydafrika, men også til Norge, Sverige, Finland, Grønland, Østrig, Tyskland og USA. Det er fantastisk at kunder så langt væk finder os på nettet.

Vi har gennem årene hele tiden gjort, hvad vi kunne for at forbedre os. I 2005 meldte vi os ind i "Danske Cykelhandlere”, som er den største brancheorganisation for cykelhandlere. Medlemskabet har givet os nogle værktøjer, som gør at nogle arbejdsgange for os er blevet nemmere. Vores kunder oplever en hurtigere, bedre og meget professionel betjening uanset om det er i butikken eller på nettet. Vi bliver også set efter i sømmene af "danske cykelhandlere" én gang om året og får derefter tildelt stjerner alt efter, hvor godt vi gør vores arbejde. Vi modtog i 2006 5 stjerner ud af 5 mulige og det har vi fastholdt lige siden. I 2010 blev butik og værksted honoreret med et Elite mærke, hvilket er den suverænt bedste anmærkning.

I vores netbutik har vi altid fået ros for overskueligheden og at man som kunde også nemt kan få kontakt til os pr. Telefon. Vores hjemmeside startede i 2003 og i 2009 fik den et nyt og flottere design. Men i nethandel går det hurtigt og i 2017 lavede vi igen en opdatering, som vi i øjeblikket arbejder på at finpudse.

Vi glæder os til at handle med dig enten i silkeborg eller på nettet.


Med venlig hilsen

Henrik Schaufuss

 

     
Sparxpres Finansiering